Bli kjent med oss

Vi er en godt bemannet og stabil personalgruppe med god kompetanse samt mye erfaring og kunnskap om barn. Vi trives godt sammen, kjenner hverandre godt, er flinke til å respektere hverandres forskjeller og benytte hverandres gode sider. Vi gleder oss i det hele tatt over å arbeide sammen. Humoren råder og latteren sitter løst. Vi er opptatt av trygghet, trivsel, nærhet og omsorg både i forhold til det enkelte barn og hverandre. Dette gir en god og positiv atmosfære som inspirerer kreativiteten og gir et godt læringsmiljø for barna.

Vi ønsker å være medforskende, nysgjerrige og levende, trygge og tydelige voksne som gir barna tid og rom for utfoldelse og fri lek, men som også korrigerer og setter grenser når dét trengs. Det skal være plass til mye smil og glede i barnehagen. Vi ønsker også å gi barna følelsen av å ha TID og synes det er viktig å ikke alltid la klokken bestemme hva vi skal gjøre.

Nina Engdal Hermansen
Styrer

Trine Nore

Kirsti Ervik Heiberg
Pedagogisk leder på Marihøna

Kaja J. Raastad

Alise Ringsrød
Fagarbeider på Edderkoppen

Helene Hop Karlsson

Anne-Catrine Berg
Pedagogisk leder på Edderkoppen

Tanja Bø Stangeland

Barnehagelærer på Edderkoppen

Monika Konieczkaska

Barnehagelærer på Marihøna

Stephanie Eliassen

Fagarbeider på Edderkoppen

Solveig Strømnes

Fagarbeider på begge avdelinger og fast vikar

Grete Weel Tofteberg

Ekstra pedagogressurs

Anna Weel Johnsen

Lise Vinje Selmani

Inger Weel Sanne

Ekstra i år:
2. års lærling - Maj Linda Lokaj

1. års lærling - Wiktoria Stepien

Vi har ofte praksiselever fra videregående skole tilstede i barnehagen.