Praktiske opplysninger

Barnehagen er åpen alle hverdager fra kl 07.30 til kl 16.30.

Barnehagen er stengt i hele juli samt julaften og nyttårsaften.Onsdag før skjærtorsdag stenger vi

kl 12.00. Vi holder også stengt 5 planleggingsdager i året.

Priser

Prisene som oppgis er for gjeldende barnehageår, det tas forbehold om små endringer. Matpenger er inkludert.

Timer pr. uke

Pris pr. måned

45 timer

Kr. 3290 + gebyr

36 timer

Kr. 2800 + gebyr

27 timer

Kr. 2190 + gebyr

Det betales for 11 måneder i året, juli er betalingsfri måned.

Det gis søskenmoderasjon: 30 % for søsken nr 1. Moderasjonen gis også hvis søsknene har plass i ulike barnehager innenfor Råde kommune, etter gjeldende retningslinjer.

Mat

Det blir servert to måltider om dagen, et hovedmåltid kl 11.00 og et mindre fruktmåltid kl 14.30. Hovedmåltidene lages i barnehagen og serveres varmt minst én gang i uken. Barn og voksne gleder seg over fellesskapet rundt matbordet. Vi er bevisste på hva slags mat som serveres og legger opp til et sunt og sukkerfattig kosthold, men er ikke fanatikere i forhold til dette.

Barna må selv ha med matpakke til frokost. Melk og vann får barna i barnehagen.

Beliggenhet

Du finner oss i kjelleren på Furuly menighetssenter i Råde sentrum.

Dugnad

Ved behov arrangerer barnehagen en ettermiddagsdugnad for foreldre og ansatte. Etter at arbeidet er gjort koser vi oss med en kaffekopp og en liten matbit. Sosialt og hyggelig!