Furuly barnehage

Trygghet og glede i sentrum

Barnehagen er åpen mellom kl 07.30 og 16.30.

Styrer Nina Engdal Hermansen: 477 82 188
Mobil til avd. Marihøna: 98134482
Mobil til avd. Edderkoppen: 98134485

Skattekista på kontoret til Nina

På kontoret til styreren vår står det ei magisk skattekiste. Vi får komme på besøk på kontoret når Nina har tid. Her er det stille og rolig og ingen får forstyrre oss. Noen ganger er det kun et barn på besøk , andre ganger to og tre.

Skattekista er full av spennende skatter. Det bor til og med en liten hund i skattekista, en hund som passer på skatten når ingen barn og voksne er i barnehagen.

Denne skattekista er alltid et godt utgangspunkt for språkstimulerende samtaler. Her kjenner vi på de kalde steinene som blir varme når vi holder de i hendene. Noen er glatte og andre er ruglete. Vi finner mange former som hjerter, kuber og sylindere. Noen bokser kan vi legge små skatter oppi, og andre bokser kan vi la være tomme.

Det finnes mange gullmynter i skattekista. Vi liker å fantasere om alt vi kan kjøpe for disse myntene. Tenk om vi kunne kjøpe mange dinosaurer, eller fylle hele rommet med sjokolade. Kanskje vi kan kjøpe en sommerfugl, en enhjørning eller en traktor. I magiens verden går alt an.

Finn oss

Postadresse: Postboks 80, 1641 RÅDE
Kommune: RÅDE
Fylke: VIKEN